At tænde lys har siden tidernes morgen haft symbolsk betydning, men er stadig synonym med varme og hygge. Vi elsker at hygge med levende lys uanset årstid. Efterår og vinter varmes og lyses i høj grad op med stemningsfulde stearinlys, og julen er godt nok hjerternes fest, men stearinlys indgår i mange hjem, som en vigtig del af hyggen når bordet skal dækkes, og hjemmet skal pyntes. Stearinlys er en essentiel del af borddækningen til forårets fester, påskebordet og hyggen i hjemmet. Stemningen på terrassen en sommeraften, bliver magisk med et fad med smukke flydelys eller lanterner med levende lys.

Vores udvalg af stearinlys byder på både bloklys, flydelys, bedelys, duftlys og kunstige stearinlys til batteri. Vi har de klassiske hvide stearinlys, dybrøde stearinlys til jul og fest og stearinlys i skønne lyse nordiske toner. 

Du kan du pynte hjemmet med stearinlys som passer perfekt ind i den nordiske bolig. Alle  vores stearinlys er af høj kvalitet ,og du finder et stort udvalg her på siden.

Side:
Produkter / side
Sorter efter
 Flydelys - Hvid 

Flydelys - Hvid

 16,00 DKK
eks. moms 
 Flydelys - Rød 

Flydelys - Rød

 16,00 DKK
eks. moms 
 Flydelys - Bordeaux 

Flydelys - Bordeaux

 16,00 DKK
eks. moms 
 Flydelys 6 stk./æske - Syren, Hvid, Kiwi - assorteret 

Miniumskøb: 24 pk/krt

 3,00 DKK
eks. moms 
Side:

 

Produkter Produkter