Den rette emballage til maden og maskinen til pakningen

Du kan handle bakker, bægre og fade, med og uden låg i forskellige kvaliteter og materialer. Vi kan levere den totale løsning. Det vil sige alt fra små håndlukkere, til avancerede MAP-linjemaskiner og forbrugsvarer hertil.

Løsninger til fødevareemballage er komplekse, og du kan altid trække på vores erfaring og omfattende viden inden for området. Du kan være sikker på, at vores dokumentation om produkt- og fødevaresikkerhed altid er korrekt og opdateret.

Du finder yderligere information om løsninger til fødevareemballage i vores brochure. Du kan også udfylde kontaktformularen, hvorefter vi kontakter dig hurtigst muligt.

Hos Kongsøre fører vi et stort sortiment af fødevareemballager. I udvalget kan du finde alt i bespisningsemballage, plastbakker, kødbakker og bægre, samt poser og labels.

Benyt emballage til fødevarer når du pakker madvarer – at benytte emballage der er godkendt til fødevarer, er nemlig din garanti for, at madvarerne bibeholder sin kvalitet. Når du handler emballage til fødevarer hos os er du sikret at dine fødevarer opbevares korrekt, og alt fødevaredokumentation for er naturligvis også let tilgængelig i vores webshop. Tag et kig i vores store udvalg, som byder på fødevareemballager til ethvert formål, i mange forskellige størrelser og ikke mindst materialer.

Produkter Produkter